Team

At Mel’s staat voor aandacht, kwaliteit en beleving. Stap binnen in onze gezellige salon en laat je verwennen met een heerlijke kop koffie of thee tijdens je behandeling. Ons team neemt de tijd om te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar welke kleur of coupe jou het beste past.

 

We zijn dol op het maken van mooie kleuringen, die passen bij jouw huidskleur en persoonlijkheid. Naast het knippen en föhnen van dames en heren, zetten we ook hairextensions en weaves om het haar voller en langer te maken. Heb jij een feestje, een festival of een bruiloft? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

Als de tijd het toelaat geven we bij onze kleurbehandelingen, als service van het huis, een ontspannende handmassage met een warme essentiële olie. Kortom, we zijn van mening dat een afspraak bij At Mel’s een fijne, gezellige en ontspannende beleving moet zijn. Een klein feestje voor jezelf, omdat je dat verdient!

Melanie Hoogerwerf

 • Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn, met fijne collega’s, een grapje op zijn tijd, iedere dag heeft weer andere, nieuwe uitdagingen.
 • Training geven aan de meiden, mijn kennis delen en hen daarna nog gemotiveerder en zelfverzekerder aan het werk te zien.
 • Cursussen volgen om mijn eigen kennis uit te breiden.
 • Samen met de meiden modellen voor te bereiden bij kappersshows, events e.d.
 • Het is een fantastisch vak; iedereen die de deur uitgaat is eigenlijk altijd blij. Dat is echt het mooiste dat er is!
 • Kleuren is mijn favoriet! Zéker om kleuren te maken waarvan de klant denkt dat het waarschijnlijk onmogelijk is en dit toch mogelijk te maken.
 • Great Lengths haarverlengingen inzetten. De precisie van het inzetten, de kwaliteit van dit merk, de direct zichtbare verandering van de coupe. Maar bovenal; het zelfvertrouwen van de klant zodra het kapkleed afgaat en ze zelf de verandering ziet van haar eigen haar.
 • Lang haar;  zowel knippen als föhnen, vlechten en opsteken, als het maar creatief is.
 • Heren knippen.
 • ‘Out-of-the-box’ kapsels, denk aan: niet aangesloten kniplijnen, extreme modellen in combinatie met aparte kleuringen.
 • Eigenlijk is er niets dat ik niet leuk vind.. 😉
 • Mooie, speciale kleuringen waarbij we met folietechnieken en meerdere verschillende tinten een unieke haarkleur creëren.
 • Uiteraard alles waar een uitdaging in zit, waar andere salons misschien zeggen dat iets niet mogelijk is, denk ik graag verder hoe wij het wél voor elkaar kunnen krijgen.
 • Haarverlengingen en opvullingen.
 • Coupes voor feestjes of festivals; met veel glitters, vlechten en anders dan anders.

Aangezien At Mel’s mijn ‘kindje’ is, is het iedere dag weer een feestje om naar mijn werk te mogen. Om vervolgens, samen met mijn fantastische team meiden, er iedere dag weer een uitdaging van te maken, kleuren te maken waar we soms zelf versteld van staan, kapsels te creëren die op dit moment helemaal hot zijn. We hebben een jonge doelgroep, dit betekent dat het in de salon altijd over de laatste trends gaat, grotendeels delen we dezelfde interesses als de klant. Daarbij vind ik de onderlinge sfeer van ons als team erg belangrijk, we kunnen heel goed met elkaar overweg zowel op het werk als privé. Het is gewoon het gevoel van thuiskomen en ik weet zeker dat de meiden dit ook hebben, dit gevoel brengen wij weer over naar de klant en de klant spreekt het uit als; een gezellige knusse salon met een ‘huiskamer gevoel’.

Ene week: dinsdag, woensdag, vrijdag
Andere week: dinsdag, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag

Kim

 • Het contact met verschillende type mensen.
 • Het nastreven van de trends van nu, altijd up-to-date zijn.
 • Het volgen van cursussen om nóg meer kennis op te doen.
 • Kleuren is ook écht mijn favoriet, ik denk dat we dat allemaal hebben bij At Mel’s. We zijn een echte ‘kleursalon’ en hebben allemaal een enorme passie om iedere keer weer iets nieuws te verzinnen. Never-a-dull-moment bij ons op de werkvloer, heerlijk vind ik dat!
 • Kleuren, het liefst met meerdere kleuraccenten erin.
 • Vlechten, opsteken en festivalhaar.
 • Haarverlengingen zetten met de weaves.
 • Heren knippen.
 • Dames kort en lang haar knippen en föhnen.
 • Strakke wenkbrauwen maken: epileren, waxen en tinten.
 • Het allerleukst om te maken.. pfoe! Eigenlijk alles wel! Dat klinkt misschien heel cliché.. maar het leuke aan ons vak is dat er zoveel afwisseling is. Zo heb je het ene moment een dame van 83 om te föhnen en een half uur later komt er iemand die een totaal andere haarkleur wilt.
 • Mijn passie ligt het meest bij het kleuren en het inzetten van de verlengingen met de weaves, bij beiden heb je de klant wat langer in de stoel waardoor je een ontzettend leuke band opbouwt. Na 10 jaar werken bij At Mel’s is het dan eindelijk zover om mijn kennis te gaan uitbreiden en begin ik met de cursussen voor het zetten van de losse extensions van Great Lengths. Dus, heb jij interesse in mooier, langer en voller haar? Wie weet zit jij eerdaags bij mij in de stoel
 • Het werken in de Browbar. Ook al zit de browbar middenin onze salon, op de één of andere manier is er daar zoveel rust. Op die manier kan ik de wenkbrauwen van de klant helemaal mooi in model shapen. Ja, die hoort ook echt bij mijn favoriete werkzaamheden!

Het leukst aan At Mel’s is dat we als ‘personeel’ helemaal onszelf kunnen zijn, er is altijd ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te leren. Als we zelf ideeën hebben dan staat Mel daar altijd voor open en zo maken we met zijn allen één At Mel’s; er is voor ieder wat wils, zowel voor ons maar ook voor de klanten. Ook de afwisseling van de kapsalon en de Browbar is voor mij een goede combinatie.

Onderling hebben we een onwijs leuke band, we kunnen goed met elkaar overweg en we merken dat onze klanten dit ook fijn vinden. Het is heerlijk dat je alles als team doet, iedere kleuring wordt met elkaar besproken alvorens deze bij de klant wordt opgezet. Daarnaast zien we elkaar ook buiten de salon, voor een teamuitje of een feestje, maar ook voor de leuke cursussen en events die we hebben.

Ik heb hiervoor een aantal jaar bij een andere salon gewerkt in de tijd dat ik nog op de opleiding zat, ook leuk.. maar dít is thuiskomen! Als Mel er een dag niet is of bijvoorbeeld een weekje vrij is, dan neem ik de salon en de meiden onder mijn hoede. Voor mij was dit een enorme uitdaging, maar ontzettend tof om te doen. Na die 10 fantastische jaren voelt het ook echt een beetje als mijn winkeltje. Bij At Mel’s zit ik echt op mijn plek, het is iedere dag weer een feestje om naar mijn werk te mogen!

Aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Joy

Inmiddels ben ik alweer ruim 5 jaar werkzaam bij At Mel’s. Sinds er in de afgelopen periode 2 collega’s bij ons gestopt zijn is mijn plekje ineens opgeschoven en voer ik samen met Mel en Kim alle behandelingen uit op de werkvloer. De reden dat ik gekozen heb voor dit vak is het creatieve en de omgang met klanten. Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn en ze blij en nog mooier de deur uit zien gaan. Het leukste aan het vak is dan ook dat er altijd wat te leren valt, elke dag heeft weer nieuwe uitdagingen en dit zorgt dat je altijd lekker in de weer bent en blijft.
Ik vind dit altijd een moeilijke vraag, maar ik denk dat kleuren, lang haar én heren knippen toch wel bovenaan mijn lijstje heb staan. Ook voor mooie wenkbrauwen ben je bij mij aan het goede adres! Als ik heel eerlijk ben vind ik alles leuk, elke dag is weer anders en dat maakt het nou zo leuk.
Ik vind de combinatie behandelingen, zoals kleuren, knippen én föhnen het leukste. Op deze manier maak je van A tot Z het totaalplaatje compleet. Maar ook festivalhair, vlechten, bruidkapsels en heren knippen is helemaal mijn ding. Ja, laat dat maar aan mij over!
Ik kom al bij At Mel’s vanaf dat ik een klein meisje was, samen met mijn moeder en mijn broertje. Het was voor mij het meest voor de hand liggend dat ik eerst aan Mel vroeg of ik hier stage mocht lopen. Het is een salon waar ik al jaren kom, ik kende de meiden en de salon al en dat maakte de drempel natuurlijk een heel stuk lager. Inmiddels ben ik zo ingeburgerd dat alle klanten mij ook kennen en het elke werkdag weer fijn en vertrouwd is om naar de salon te komen. Uiteraard is de sfeer binnen ons team echt pluspunt nummer 1.

Aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Roxane

Aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

 • Ik vind het leuk om klanten compleet anders de deur uit te zien gaan, dus een echte verandering van een kapsel of kleur.
 • Ik heb voor dit vak gekozen vanwege de creativiteit die ik kan toepassen.
 • Naast bovenstaande, vind ik het erg leuk om een band met mijn klanten op te bouwen, het is altijd weer zo leuk als iemand weer naar je vraagt als je het haar de keer daarvoor ook hebt behandeld.
 • Ik vind dat ik sterk ben in het inleven in andere personen en daardoor goed kan inspelen op welk type klant er in de stoel zit. Het is voor mij een uitdaging om iemand zijn/haar dag beter te maken, dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt bij me en daardoor met een glimlach, een goed advies en een leuke coupe de deur uitgaat.
 • Een echte teamplayer, ja dat ben ik! Ik vind het belangrijk dat ik mijn collega’s kan helpen waar nodig en te zorgen voor een fijne sfeer op de werkvloer.
 • Uiteraard, naast deze dingen, vind ik dat ik goed ben in het maken van een nieuw totaalplaatje. Een totale metamorfose, het knippen van dames lang en kort haar vind ik hélemaal leuk om te doen. Ik ben uiteindelijk bij At Mel’s komen werken om mijn creativiteit in kleuringen nog meer te kunnen uitvoeren.
 • Kleuringen, high&low-lights, het bespreken en bepalen van een kleuring.
 • Knippen en föhnen.
 • Heel eerlijk, vind ik alles leuk om te doen, zeker de behandelingen waar het een groot verschil is met hoe iemand binnen kwam en de salon weer verlaat.
 • Ik heb hiervoor een aantal jaar in verschillende andere salons gewerkt, maar ik kan met recht zeggen dat ik de klantenkring erg leuk vind die we hier hebben. Het is een hippe, gezellige en vrij jonge doelgroep. Op deze manier connect je makkelijk met de klanten en is er altijd een gezellig praatje.
 • De manier van werken is voor mij ook erg fijn, ondanks het altijd erg druk is, is de werkwijze in deze salon toch zoveel relaxter en minder gejaagd. Er wordt goed naar de klanten geluisterd en het is echt de bedoeling de klant lekker in de watten te leggen. Dat past heel goed bij mij!
 • En natuurlijk vind ik het team echt heel leuk! De manier hoe iedereen met elkaar omgaat en met elkaar kan opschieten is zo fijn, vanaf het begin van de dag als je binnenkomt tot aan het einde van de dag. Er is altijd tijd voor een grapje, we luisteren goed naar elkaar en pakken elkaars adviezen op; superfijn werken.
Roxane

Melanie Hoogerwerf

 • Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn, met fijne collega’s, een grapje op zijn tijd, iedere dag heeft weer andere, nieuwe uitdagingen.
 • Training geven aan de meiden, mijn kennis delen en hen daarna nog gemotiveerder en zelfverzekerder aan het werk te zien.
 • Cursussen volgen om mijn eigen kennis uit te breiden.
 • Samen met de meiden modellen voor te bereiden bij kappersshows, events e.d.
 • Het is een fantastisch vak; iedereen die de deur uitgaat is eigenlijk altijd blij. Dat is echt het mooiste dat er is!
 • Kleuren is mijn favoriet! Zéker om kleuren te maken waarvan de klant denkt dat het waarschijnlijk onmogelijk is en dit toch mogelijk te maken.
 • Great Lengths haarverlengingen inzetten. De precisie van het inzetten, de kwaliteit van dit merk, de direct zichtbare verandering van de coupe. Maar bovenal; het zelfvertrouwen van de klant zodra het kapkleed afgaat en ze zelf de verandering ziet van haar eigen haar.
 • Lang haar;  zowel knippen als föhnen, vlechten en opsteken, als het maar creatief is.
 • Heren knippen.
 • ‘Out-of-the-box’ kapsels, denk aan: niet aangesloten kniplijnen, extreme modellen in combinatie met aparte kleuringen.
 • Eigenlijk is er niets dat ik niet leuk vind.. 😉
 • Mooie, speciale kleuringen waarbij we met folietechnieken en meerdere verschillende tinten een unieke haarkleur creëren.
 • Uiteraard alles waar een uitdaging in zit, waar andere salons misschien zeggen dat iets niet mogelijk is, denk ik graag verder hoe wij het wél voor elkaar kunnen krijgen.
 • Haarverlengingen en opvullingen.
 • Coupes voor feestjes of festivals; met veel glitters, vlechten en anders dan anders.

Aangezien At Mel’s mijn ‘kindje’ is, is het iedere dag weer een feestje om naar mijn werk te mogen. Om vervolgens, samen met mijn fantastische team meiden, er iedere dag weer een uitdaging van te maken, kleuren te maken waar we soms zelf versteld van staan, kapsels te creëren die op dit moment helemaal hot zijn. We hebben een jonge doelgroep, dit betekent dat het in de salon altijd over de laatste trends gaat, grotendeels delen we dezelfde interesses als de klant. Daarbij vind ik de onderlinge sfeer van ons als team erg belangrijk, we kunnen heel goed met elkaar overweg zowel op het werk als privé. Het is gewoon het gevoel van thuiskomen en ik weet zeker dat de meiden dit ook hebben, dit gevoel brengen wij weer over naar de klant en de klant spreekt het uit als; een gezellige knusse salon met een ‘huiskamer gevoel’.

Ene week: dinsdag, woensdag, vrijdag
Andere week: dinsdag, woensdagochtend, vrijdag en zaterdag

Kim

 • Het contact met verschillende type mensen.
 • Het nastreven van de trends van nu, altijd up-to-date zijn.
 • Het volgen van cursussen om nóg meer kennis op te doen.
 • Kleuren is ook écht mijn favoriet, ik denk dat we dat allemaal hebben bij At Mel’s. We zijn een echte ‘kleursalon’ en hebben allemaal een enorme passie om iedere keer weer iets nieuws te verzinnen. Never-a-dull-moment bij ons op de werkvloer, heerlijk vind ik dat!
 • Kleuren, het liefst met meerdere kleuraccenten erin.
 • Vlechten, opsteken en festivalhaar.
 • Haarverlengingen zetten met de weaves.
 • Heren knippen.
 • Dames kort en lang haar knippen en föhnen.
 • Strakke wenkbrauwen maken: epileren, waxen en tinten.
 • Het allerleukst om te maken.. pfoe! Eigenlijk alles wel! Dat klinkt misschien heel cliché.. maar het leuke aan ons vak is dat er zoveel afwisseling is. Zo heb je het ene moment een dame van 83 om te föhnen en een half uur later komt er iemand die een totaal andere haarkleur wilt.
 • Mijn passie ligt het meest bij het kleuren en het inzetten van de verlengingen met de weaves, bij beiden heb je de klant wat langer in de stoel waardoor je een ontzettend leuke band opbouwt.
 • Het werken in de Browbar. Ook al zit de browbar middenin onze salon, op de één of andere manier is er daar zoveel rust. Op die manier kan ik de wenkbrauwen van de klant helemaal mooi in model shapen. Ja, die hoort ook echt bij mijn favoriete werkzaamheden!
Het leukst aan At Mel’s is dat we als ‘personeel’ helemaal onszelf kunnen zijn, er is altijd ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te leren. Als we zelf ideeën hebben dan staat Mel daar altijd voor open en zo maken we met zijn allen één At Mel’s; er is voor ieder wat wils, zowel voor ons maar ook voor de klanten. Ook de afwisseling van de kapsalon en de Browbar is voor mij een goede combinatie. Onderling hebben we een onwijs leuke band, we kunnen goed met elkaar overweg en we merken dat onze klanten dit ook fijn vinden. Het is heerlijk dat je alles als team doet, iedere kleuring wordt met elkaar besproken alvorens deze bij de klant wordt opgezet. Daarnaast zien we elkaar ook buiten de salon, voor een teamuitje of een feestje, maar ook voor de leuke cursussen en events die we hebben. Ik heb hiervoor een aantal jaar bij een andere salon gewerkt in de tijd dat ik nog op de opleiding zat, ook leuk.. maar dít is thuiskomen! Als Mel er een dag niet is of bijvoorbeeld een weekje vrij is, dan neem ik de salon en de meiden onder mijn hoede. Voor mij was dit een enorme uitdaging, maar ontzettend tof om te doen. Na die 10 fantastische jaren voelt het ook echt een beetje als mijn winkeltje. Bij At Mel’s zit ik echt op mijn plek, het is iedere dag weer een feestje om naar mijn werk te mogen!

Aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Joy

Inmiddels ben ik alweer ruim 5 jaar werkzaam bij At Mel’s. Sinds er in de afgelopen periode 2 collega’s bij ons gestopt zijn is mijn plekje ineens opgeschoven en voer ik samen met Mel en Kim alle behandelingen uit op de werkvloer. De reden dat ik gekozen heb voor dit vak is het creatieve en de omgang met klanten. Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn en ze blij en nog mooier de deur uit zien gaan. Het leukste aan het vak is dan ook dat er altijd wat te leren valt, elke dag heeft weer nieuwe uitdagingen en dit zorgt dat je altijd lekker in de weer bent en blijft.

Ik vind dit altijd een moeilijke vraag, maar ik denk dat kleuren, lang haar én heren knippen toch wel bovenaan mijn lijstje heb staan. Ook voor mooie wenkbrauwen ben je bij mij aan het goede adres! Als ik heel eerlijk ben vind ik alles leuk, elke dag is weer anders en dat maakt het nou zo leuk.
Ik vind de combinatie behandelingen, zoals kleuren, knippen én föhnen het leukste. Op deze manier maak je van A tot Z het totaalplaatje compleet. Maar ook festivalhair, vlechten, bruidkapsels en heren knippen is helemaal mijn ding. Ja, laat dat maar aan mij over!
Ik kom al bij At Mel’s vanaf dat ik een klein meisje was, samen met mijn moeder en mijn broertje. Het was voor mij het meest voor de hand liggend dat ik eerst aan Mel vroeg of ik hier stage mocht lopen. Het is een salon waar ik al jaren kom, ik kende de meiden en de salon al en dat maakte de drempel natuurlijk een heel stuk lager. Inmiddels ben ik zo ingeburgerd dat alle klanten mij ook kennen en het elke werkdag weer fijn en vertrouwd is om naar de salon te komen. Uiteraard is de sfeer binnen ons team echt pluspunt nummer

Aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Roxane

roxane

 • Ik vind het leuk om klanten compleet anders de deur uit te zien gaan, dus een echte verandering van een kapsel of kleur.
 • Ik heb voor dit vak gekozen vanwege de creativiteit die ik kan toepassen.
 • Naast bovenstaande, vind ik het erg leuk om een band met mijn klanten op te bouwen, het is altijd weer zo leuk als iemand weer naar je vraagt als je het haar de keer daarvoor ook hebt behandeld.
 • Ik vind dat ik sterk ben in het inleven in andere personen en daardoor goed kan inspelen op welk type klant er in de stoel zit. Het is voor mij een uitdaging om iemand zijn/haar dag beter te maken, dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt bij me en daardoor met een glimlach, een goed advies en een leuke coupe de deur uitgaat.
 • Een echte teamplayer, ja dat ben ik! Ik vind het belangrijk dat ik mijn collega’s kan helpen waar nodig en te zorgen voor een fijne sfeer op de werkvloer.
 • Uiteraard, naast deze dingen, vind ik dat ik goed ben in het maken van een nieuw totaalplaatje. Een totale metamorfose, het knippen van dames lang en kort haar vind ik hélemaal leuk om te doen. Ik ben uiteindelijk bij At Mel’s komen werken om mijn creativiteit in kleuringen nog meer te kunnen uitvoeren.
 • Kleuringen, high&low-lights, het bespreken en bepalen van een kleuring.
 • Knippen en föhnen.
 • Heel eerlijk, vind ik alles leuk om te doen, zeker de behandelingen waar het een groot verschil is met hoe iemand binnen kwam en de salon weer verlaat.
 • Ik heb hiervoor een aantal jaar in verschillende andere salons gewerkt, maar ik kan met recht zeggen dat ik de klantenkring erg leuk vind die we hier hebben. Het is een hippe, gezellige en vrij jonge doelgroep. Op deze manier connect je makkelijk met de klanten en is er altijd een gezellig praatje.
 • De manier van werken is voor mij ook erg fijn, ondanks het altijd erg druk is, is de werkwijze in deze salon toch zoveel relaxter en minder gejaagd. Er wordt goed naar de klanten geluisterd en het is echt de bedoeling de klant lekker in de watten te leggen. Dat past heel goed bij mij!
 • En natuurlijk vind ik het team echt heel leuk! De manier hoe iedereen met elkaar omgaat en met elkaar kan opschieten is zo fijn, vanaf het begin van de dag als je binnenkomt tot aan het einde van de dag. Er is altijd tijd voor een grapje, we luisteren goed naar elkaar en pakken elkaars adviezen op; superfijn werken.
Aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag