Merken

Het kiezen van producten hangt sterk af van het type haar en jouw wensen. Omdat wij willen dat jouw haar in goede handen is, hebben we er zorgvuldig voor gekozen met welke producten wij willen werken.
In een markt waar duizenden professionele haarproducten te vinden zijn, zijn wij ervan overtuigd met onderstaande producten de mooiste resultaten te boeken en iedere klant een passend advies mee naar huis te kunnen geven.

Oolaboo

Dit Nederlandse merk maakt gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten om hun producten te maken. Het merk heeft diverse haarverzorgingsproducten ontwikkeld die zijn ontworpen om verschillende haarproblemen aan te pakken, zoals beschadigd haar, haaruitval, enzovoort. Ook kleuren we met de prachtige permanente en semi-permanente kleuringen van Oolaboo. Door het gebruik van deze milde kleuringen kunnen we uw haar op een heel zachte manier kleuren, ontkleuren en een perfecte grijsdekking bieden, zonder het haar onnodig te beschadigen.

Depot

Dit Italiaanse merk biedt een breed scala aan haar- en scheerproducten voor mannen. Hun producten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van mannen, zoals een gevoelige hoofdhuid, dunner wordend haar en baardverzorging.

Great Lengths

Dit merk is gespecialiseerd in haarverlenging en biedt hoogwaardige haarextensions van ethisch verantwoorde bronnen. Het merk maakt gebruik van een gepatenteerd systeem om extensions op een veilige en natuurlijke manier te bevestigen.

Mrs. Highbrow

Dit Nederlandse merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van wenkbrauwproducten, waaronder wenkbrauwverf, -wax en -shaping. Het merk heeft een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende wenkbrauwmerken in Nederland.

Vorige slide
Volgende slide