Prijzen

Onze prijslijst bestaat uit veel verschillende behandelingen, hierdoor kunnen we niet al onze prijzen op onze website vermelden. Voor een prijsopgave die gericht is op jouw persoonlijke wens willen we je vragen om contact op te nemen met de salon of eens langs te komen voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Bij kleuringen, fohnbehandelingen en haarverlengingen spelen de hoeveelheid en lengte van het haar een grote rol bij het bepalen van de benodigde tijd en materialen. We proberen hiervoor altijd een zo exact mogelijke prijs te geven, maar deze kan altijd iets afwijken.

 

Nieuwsgierig naar de kosten van een behandeling?

Alles om ons heen wordt duurder en dat is vervelend! Wij kunnen ons voorstellen dat het budget dat je te besteden hebt kan veranderen. Heb je vooraf een budget in gedachten dat je maximaal wilt besteden bij ons in de salon? Deel het vooraf met ons! Dan kunnen wij het mooiste haar maken dat binnen jouw budget past.

 

Maak je geen zorgen om te vragen naar de prijs! We begrijpen dat iedereen een ander budget heeft en we zijn er om je te helpen om binnen jouw financiële mogelijkheden een prachtige look te creëren. Dus aarzel niet, bel ons vandaag nog voor meer informatie en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Schaar

Wassen & knippen

Vanaf €39,50

Fohn

Wassen, knippen, föhnen

Vanaf €49,50

Duokleuring, highlights, specials, balayages

Prijs op aanvraag

Opsteken/festival hair

Vanaf €33,50

Brows waxen/shapen/tinten

Vanaf €38,50